CASE:
CV "Lisa"

CASE:
CV "Lisa"

Opdrachtgever:
Iris (particulier)

Opdracht:
Design professioneel CV

Jaar:
2019

Note:
Persoonsgegevens zijn gefingeerd i.v.m. privacy

Over de opdracht:
Je CV is je visitekaartje, je eerste ontmoeting met een potentiele, nieuwe werkgever. Het is een subtiele reflectie van je karakter en met een verzorgd CV maak je meteen een goede indruk.

Iris vroeg me om die reden een design voor haar CV te ontwikkelen voor haar zoektocht naar een nieuwe baan. Met een klein budget en korte deadline was de uitdaging om met deze middelen een passend proces te volgen. Op basis van haar briefing, inspiratie en wensen schetste ik grof een aantal designs. Tóch had ik het gevoel dat haar karakter hier niet optimaal in tot zijn recht kwam en ontwikkelde daarom uit eigen initiatief een extra design. Een design met meer stand-out, eigenheid en persoonlijke touches. Deze route werd gekozen en is inmiddels in gebruik genomen tijdens sollicitaties.

Een mooie kroon op het werk: Iris heeft me laten weten dat ze met dit CV door ieder benaderd bedrijf minimaal (!) uitgenodigd is op gesprek. Daarnaast krijgt ze tijdens het solliciteren bijzonder veel complimenten op haar CV. Dank je wel, Iris!

BACK